Index Vakbarát Hírportál

Neymar csak ott lehet húga szülinapján

2018. február 28., szerda 16:51

Neymarnak is a család mindenek előtt, különösen, ha a húgáról van szó: Raffaella Santos március 11-én ünnepli a születésnapját, és miután a 18.-at négy éve egy Barcelona-meccs miatt kihagyta a bátyja, azóta egyet sem mulasztott.

A fontos nap a futballszezon közepére esik, de Neymar megoldotta, hogy az elmúlt három évben ott legyen a jeles alkalmon:

Illetve sérültet jelentett a tavalyinál, pár nappal a Barca legendás, PSG elleni 6-1-e után: hivatalosan meghúzódott, emiatt nem tudott négy nappal később játszani.

Idén úgy alakult, hogy Neymar megint hazamehet Brazíliába a testvéréhez, most tényleg sérült, vasárnap a Marseille ellen kifordult a bokája, és valószínűleg az egyik lábközépcsontja is eltört.

Bár kedden Unai Emery PSG-tréner azt mondta, még nem biztos, hogy Neymart műteni kell, és nagyon kis esélyt lát rá, hogy ott legyen a pályán kedden, a Real Madrid elleni visszavágón, szerdán a futballista apja megerősítette, fiának hat-nyolc hetet ki kell hagynia. A műtétben még ő sem biztos, a pihenőben igen.

Neymart már a brazil válogatott orvosai is vizsgálják, egyértelmű, hogy ők nem fogják erőltetni a visszatérést a június közepén kezdődő világbajnokság miatt.

Rovatok