Index Vakbarát Hírportál

Balotelli százmillió eurós, de alkalmi vétel lehet

2018. március 2., péntek 15:25

Mario Balotelli szerződése nyáron lejár a francia Nice csapatánál, és ügynöke, Mino Raiola szerint az olasz vagy az angol bajnokságban folytatja majd. Raiola 100 millió euróra becsüli Balottelli értékét.

Az olasz csatár az utóbbi két szezonban sem kerülte el a balhékat, de jóval kiegyensúlyozottabb, mint korábban. A teljesítménye is elég meggyőző, ebben a szezonban 29 meccs alatt szerzett 21 gólt. Ezek után újra van esélye egy topcsapatnál.

„Mario kész arra, hogy visszatérjen Olaszországba. Egyike a világ tíz legjobb csatárának, Olaszországban pedig az első. Százmillió eurót ér, de szabad ügynök, így alkalmi vétel is. Már sok csapattal tárgyaltam Angliában és Olaszországban. Beszéltem a Juventusszal, a Romával, a Napolival és az Interrel." – idézte Raiolát a Sporting News.

Raiola persze alaposan túlbecsülte játékosa értékét, a Transfermarkt egy hónappal ezelőtt 22 milliós értéket állapított meg.

Balotelli karrierje során játszott már az Interben az AC Milanban, a Manchester Cityben és a Liverpoolban is. December végén azt nyilatkozta, hogy a ManCityhez, akár fizetés nélkül is visszatérne.

Rovatok