Index Vakbarát Hírportál

Orbánnak meg kellene állítania Pintér Attilát

2018. március 3., szombat 18:55

A magyar bajnokság 21. fordulójában a Puskás Ferencről elnevezett felcsúti csapat egy saját nevelésű játékossal (Spandler Csaba) állt ki a Debrecen ellen, és a kezdőben nyolc külföldi kapott helyet Pintér Attilától. Említsük meg a másik két magyar nevét, akik még ki tudták vívni a volt kapitány bizalmát: Márkvárt Dávid és Hegedűs kapus.

A Felcsút a hét közben megverte a ZTE-t hosszabbításban (2-0) a Magyar Kupában, de úgy látszik, a szerda-szombat tempó annyira megviselte a harcedzett légiósokat, hogy a Debrecen ellen csak gól nélküli meccsre futotta erejükből, ráadásul a mindössze egy külföldivel játszó vendégeknek több helyzetük volt. A szögletarány 9-2 volt a hazaiaknak.

Volt olyan szakasza a meccsnek, amikor Márkvártot lecserélte Pintér, így kilenc légiós volt a gyepen, és hát egyikről sem lehet azt állítani, hogy virtuóz lenne. Molnár Gábor becserélésével újra visszaállt a hajrára a nyolc külföldis szisztéma.

A Felcsút az igazolásai ellenére nem volt eredményes eddig tavasszal.  

A Ferencváros vezetett Böde Dániel góljával a Diósgyőr ellen, de a második félidőben egy ötperces rövidzárlat alatt két gólt is kaptak, Brkovic valamint Hasani volt eredményes, így veszítettek.

A Haladás magabiztos győzelmével kieső helyre taszította a Vasast.

Az Újpest kétszer is vezetett a Mezőkövesd ellen, de elbukott.

A második helyen álló Videoton nagy esélyt kapott ezzel, mert ha legyőzi a Honvédot, akkor átveheti a vezetést a tabellán. A meccset egyébként elhalasztották, mert a pálya nem alkalmas játékra, jóllehet a hazai drukkerek igyekeztek megtisztítani a hótól.

Eredmények:

Az állás:

Rovatok