Index Vakbarát Hírportál

Immobile 14-ről sarkazta az év gólját a 90. percben

2018. március 11., vasárnap 22:43

Egyértelműen a Lazio-csatár Ciro Immobile sarkazása volt a forduló megmozdulása a Serie A-ban, az olasz támadó 90. perces megmozdulásával ráadásul pontot mentett csapatának.

A Lazio a Cagliarihoz ment a 28. fordulóban, de meglepetésre kétszer is hátrányba kerültek. A legvégén aztán Immobile villant, elkerülve a kínos vereséget a Laziónak.

A nap szuperrangadója aaz Inter-Napoli volt, ahol az első hely volt a tét a Napoli számára, miután korábban a Juventus simán, 2-0-ra nyert az Udinese ellen Paulo Dybala duplájával. A meccsen az Inter volt veszélyesebb, a második félidőt egy hatalmas kapufával kezdték, amire Lorenzo Insigne távoli lövése érkezett szinte azonnali válaszként, ennél viszont nem jutottak közelebb a gólhoz egyik oldalon sem, így maradt a 0-0, amivel a Napoli elvesztette első helyét.

A fordulóban, amiben természetesen megemlékeztek a múlt héten meghalt Fiorentina-csapatkapitány Davide Astorira is, Nagy Ádám 62 percet kapott a Bolognában. A sérült Blerim Dzemaili helyére állhatott be a 28. percben, ám a Bologna kikapott 1-0-ra az Atalantától.

Eredmények, Serie A, 28. forduló

Rovatok