Index Vakbarát Hírportál

Átköpött egy másik kocsiba a volt Liverpool-csapatkapitány

2018. március 12., hétfő 00:30

Menet közben, az autópályán köpött át a saját kocsijából egy másikba Jamie Carragher, a Liverpool volt védője, mert nem tudta elviselni, hogy csapata 2-1-es, Manchester Unitedtől szenvedett vereségével idegesítik.

Az eset a szombati rangadó után pár órával történt. A 40 éves exfutballista a SkySports tévécsatorna szakértőjeként dolgozott a meccsen.

A férfi, akinek 14 éves lányát arcon köpte Carragher, videóra vette az egészet. "Hé, Jamie, 2-1, 2-1, jó eredmény" - hajtogatta a férfi, mire Carragher közelebb húzódott hozzájuk, és köpött.

Carragher vasárnap késő este nyilvánosan kért bocsánatot a családtól, a Mirrornak az érintettek elmondták, fel is hívta őket, hogy elnézést kérjen. Twitteren is elítélte saját reakcióját.

Azt írta, háromszor-négyszer megismétlődött a videóban hallható zrikálás, ő meg már nem bírta tovább, és elszállt az agya.

A SkySports, ahol Carragher öt évvel ezelőtti visszavonulása óta dolgozik, sőt - a unitedes Gary Neville mellett - a csatorna egyik állandó szakértője, futballközvetítéseinek arca, röviden kommentálta a történteket.

"Elfogadhatatlan viselkedés, amit szóvá fogunk tenni Jamie-nek" - nyilatkozta egy Sky-szóvivő.

Carragher 38-szor játszott az angol válogatottban, éveken át a Liverpool csapatkapitánya volt.

Rovatok