Index Vakbarát Hírportál

Icardi mesternégyessel döngölte földbe a Sampdoriát

2018. március 18., vasárnap 15:22

Hazai pályán fogadta a Sampdoria az Intert vasárnap a Serie A 29. fordulójában, de ez sem mentette meg őket a kiütéstől, a vendégek ugyanis Icardi vezetésével abszolút leiskolázták a hazai csapatot, az argentin mesternégyest lőtt, és Perisic is betalált egyszer.

Az első gólt szerezte a horvát játékos, a 26. percben Cancelo beadására mozdult tökéletesen és fejelt a hazaiak kapujába. Négy perccel később aztán Rafinhát vágták fel a tizenhatoson belül, jogosan ítéltek tizenegyest az Internek, a büntetőhöz pedig Icardi állt oda, és magabiztosan értékesítette is azt.

Egy perccel később aztán megint ő volt eredményes, egy labdaszerzés után kapott labdát, amit csak megállítani tudott a becsúszó védő, elrúgni nem, az argentin így odaért a labdához, és egy remek sarkazással szerezte meg második gólját.

A 44. percben aztán megint a Sampdoria védői bénáztak egy sort, ami után Rafinha sarkazhatott egyet, és ugyan ezt még hárítani tudta a hazaiak kapusa, a kipattanó éppen Icardi elé került, aki bevágta a bal felsőbe.

A második félidő elején végül a kegyelemdöfést is megadta a csatár, ezúttal egy félresikerült felszabadítás után pattant elé a labda, amit kapásból rá is lőtt, a megpattanó labdát pedig lehetetlen lett volna hárítani.

Az Inter ezzel a győzelemmel feljött a negyedik helyre a tabellán, és jelenleg egy pont választja el a Romától, akiknek így hirtelen még fontosabb lett, hogy megnyerjék a Crotone elleni vasárnapi meccsüket. A Lazio még nehezebb helyzetbe került egyébként, ők a Bolognával játszanak este.

Eredmények

Rovatok