Index Vakbarát Hírportál

Már egy játékos is kimondja, mindig van lejjebb

2018. március 24., szombat 12:36

A magyar labdarúgó-válogatott játszotta ismét a legváratlanabb eredményt a felkészülési meccsek sorában, a játékosok becsületére legyen mondva, beszéltek róla, nem menekültek el, mint a politikusok.

Szalai Ádám belőtte 15. gólját a nemzeti mezben, ezzel befogta Illés Bélát, és kettővel előzi Détári Lajost, hárommal Törőcsik Andrást.

A kedvenc mondatom tőle: Nem ilyen élményekért utazunk haza a válogatotthoz.

A sokszor ismételt fordulatot, hogy mindig van lejjebb, bátran felvállalta. Aki a magyar futballt így-úgy követi az elmúlt 20-25 évben, ezt már sokszor hallotta, de sohasem játékostól vagy edzőtől. Mert a játékos vagy edző szerint ki kell elemezni, vissza kell nézni, és volt pár szituáció, amiből jobban jöhettünk volna ki.

"Maradandót akartunk alkotni, ehelyett csak futkorásztunk. Ha egy bizonyos valamit körbeöntünk mézzel, attól még olyan ízű lesz. Folyamatosan elnézést kell kérnem az utóbbi időben. Kedden az utolsó szalmaszálba kapaszkodunk"

- Dzsudzsák Balázs csapatkapitány M4-es interjújának rövid kivonata.

Az i-re ezúttal is Böde Dániel tette fel a pontot. "A mester mondott valamit, nem jó az angolom, a többiek nem fordították le."

A skótok jönnek kedden, nem árt előtte kideríteni, kinek döcög még az angolja, bár Leekens nem is igyekezett a vonal mellett tanácsokat osztogatni.

Nyitókép: Huszti István/Index

Rovatok