Index Vakbarát Hírportál

Begőzölt a Sevilla-csatár, négy mp alatt két sárga

2018. április 14., szombat 14:49

Alighanem sikerült rekordot felállítania a Sevilla csatárának, Wissam Ben Yeddernek a Villarrreal elleni bajnokin, amin négy másodperc alatt kapott két sárga lapot, vagyis ennyi idő alatt állíttatta ki magát. Ráadásul reklamálásért.

Ben Yedder azon kapta fel a vizet, hogy lerúgták a csapattársát, Éver Banegát, erre szeretett volna sárga lapot kicsikarni a játékvezetőtől az ellenfélnek, a vége viszont az lett, hogy ő kapott sárgát, majd amikor ezt az ítéletet megtapsolta, egyből megkapta a másodikat is.

A BL-specialista francia játékos (tizenegy meccsen 10 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában) ekkor nyolc perce volt pályán, csereként küldték pályára. Mire kiállították, a Villarreal már 1-0-ra vezetett, majd a vendégek emberelőnyben nem sokkal később megduplázták az előnyüket.

A hajrában a Sevilla szépített Nolito góljával közvetlenül azután, hogy Nolito – egy rettenetesen elvégzett – büntetőt hibázott, majd N'Zonzi hatalmas távoli góljával emberhátrányban ki is egyenlített a Sevilla.

A két közvetlen rivális 2-2-es meccse után változatlan a sorrend és a különbség is közöttük, a Villarreal a hatodik, mögöttük egy ponttal lemaradva jön a Sevilla a hetedik helyen.

Rovatok