Index Vakbarát Hírportál

Lábtöréssel ért véget a belga csatár csodás dortmundi tavasza?

2018. április 15., vasárnap 21:24 | aznap frissítve

Michy Batshuayi-t bokatörés gyanújával vitték kórházba a vasárnap délutáni Schalke 04-Borussia Dortmund német bajnoki mérkőzés után, a játékos a beszámolók szerint mankón hagyta el a mérkőzésnek helyt adó Veltins Arénát. A Ruhr-vidéki derbiként is ismert, és a két csapat szurkolói számára kiemelten fontosságú meccset a Schalke nyerte 2-0-ra. 

Batshuayi a ráadás perceiben szenvedett sérülést, a belga válogatott labdarúgónak a schalkés Benjamin Stambouli szerelési kísérletét követően fordult alá a bokája. A játékost hordágyon kellett levinni a pályáról, csapata pedig 10 emberrel fejezte be a mérkőzést.

Batshuayi a téli átigazolási időszakban érkezett Dortmundba a Chelsea kölcsönjátékosaként, a londonban rendszeresen csak padozó csatár 10 bajnoki meccsen szerzett 7 góljával valósággal berobbant a Bundesligába, teljesítményének köszönhetően tagja volt a nyári oroszországi futball-világbajnokságra készülő belga válogatott keretének is.

A vasárnap a Werder Bremen ellen pályára lépő RB Leipzig 1-1-s döntetlennel távozott Brémából, Gulácsi Péter, a Lipcse magyar válogatott kapusa szokás szerint végigjátszotta a mérkőzést.

Bundesliga, 30.forduló:

szombaton játszották:

pénteken játszották:

(Borítókép: Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

Rovatok