Index Vakbarát Hírportál

A Vasas idei szezonja pár másodpercben

2018. április 22., vasárnap 16:58

A tavalyi szezon egyik kellemes meglepetése volt a Vasas szereplése, az angyalföldi klub több fiatalnak is lehetőséget adva végül a dobogó harmadik fokán zárta a 2016-17-es NB I-es labdarúgó-bajnokságot. Idén viszont nagyot fordult a világ Michael Oenning mester csapatával, a Vasas lényegében október közepe óta hullámvölgyben van, legutóbbi 16 meccséből mindössze egyet tudott megnyerni. Az egyre súlyosabb válságot a bajnoki helyezés is hűen tükrözi, az előző idény dobogósa a tabella utolsó helyén áll.

Éppen ezért az egyetlen helyezéssel előttük álló Mezőkövesd ellen nagyon kellett volna a győzelem szombaton a bennmaradás reményéhez, ehhez képest szerény 0-0-s döntetlenre futotta csak, a végeredmény ráadásul még a hazai pályán (újpesti albérletben) játszó Vasas számára volt hízelgő.

Hogy mennyire borzasztó formában van a klub, azt nehéz szimbolikusabban összefoglalni, mint ez a Vida Máté szabadrúgás. Öt perccel a vége előtt a tavalyi szezon egyik legnagyobb, már a válogatottban is bemutatkozó felfedezettje állt a labda mögé, aztán meg ez történt: 

Érdemes figyelni, hol pattan a labda a lelátón.

Rovatok