Index Vakbarát Hírportál

Csertői nekiment a Nemzeti Sportnak, őket tette felelőssé

2018. április 22., vasárnap 11:49

Teljesen szürreális sajtótájékoztatót tartott Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője a Ferencváros elleni 2-2-es döntetlen után. Szerinte a Nemzeti Sport egész héten osztotta és terrorizálta a játékvezetőket, aminek az lett az eredménye, hogy a 94. percben 11-es fújtak be a Fradinak.

Ezzel szemben Papp Kristóf, a paksiak középpályása elismerte, ezért a szituációért lehetett büntetőt adni. Ahogy az nso.hu idézi a futballistát, valóban összeért a lábuk, mert ő lövést várt a Fradi csatárától, Böde Dánieltől.

A Ferencváros úgy játszott 2-2-t a Pakssal, hogy a vendégcsapat kétszer is vezetett, és Varga Roland a 95. percben rúgta be az egyenlítő gólt 11-esből. Mivel a Videoton 1-0-ra legyőzte a Debrecent, a fehérváriak kétpontos előnybe kerültek. A bajnokságból még hat forduló van hátra, a sorsdöntőnek tűnő Videoton-Ferencváros meccset két hét múlva játsszák.

Csertői szerdán jogerősen elveszítette azt a becsületsértési pert, amelyet a Tolnai Népújság szerkesztője indított ellene, egy két évvel ezelőtti eset miatt, amikor az edző rángatta és szidalmazta az újságírót.

Rovatok