Index Vakbarát Hírportál

Senki sem feszeng és tör ki úgy, mint Simeone

2018. május 4., péntek 10:38

1-0-ás meccsen jutott az Európa Liga döntőjébe csütörtökön az Atletico Madrid, edzőjük, Diego Simeone megszenvedte a sikert, ugyanis nem ülhetett le a kispadra: Londonban, az Arsenal ellen a bíró a tribünre küldte, a visszavágóról eltiltották.

Mindig hihetetlenül izgul csapata meccsei alatt, de ha a partvonalnál van, bekiabál, ahol tud, szóban segít a futballistáinak, ezzel sokat levezet a feszültségből. Most viszont bármit ordít, senki se hallotta volna, a stadion majdnem tetejéről, egy skyboxból nézhette csak a meccset.

Az utolsó percek különösen neccesek voltak, az Arsenal támadott, és ha egyet talál, jöhetett volna a hosszabbítás. Simeone fel-alá járkált, elég volt őt nézni, hogy tudjuk, mi történik a pályán.

A lefújásnál aztán kitört belőle a megkönnyebbülés, de az igazi show csak utána jött: egy sállal ő is csatlakozott az ünneplő Atleti-drukkerekhez, akik aztán neki hódoltak, vagy 40 ezren bámultak és énekeltek a páholya felé.

Diego Simeone az Atleti-Arsenal végén

Nagy estéjük volt, az Atletico a Marseille-jel játssza a döntőt Lyonban, május 16-án. Simeone második EL-győzelmére készül az Atleticóval, 2012-ben az EL-cím volt az első sikere az Atletivel.

Rovatok