Index Vakbarát Hírportál

Griezmann lehet az Atletico Neymarja

2018. május 9., szerda 16:48

Élénkül a Barcelona-Griezmann-szál, azaz hogy a Barca a nyáron szerződtesse Antoine Griezmannt, az Atletico Madrid csatárát.

Fejlemények:

Azt már jó fél éve tudjuk, hogy a Barcelona első számú kiszemeltje a nyárra a 27 éves támadó. A biznisz nagyon hasonlít ahhoz, amit a Barca tavaly nyáron átélt Neymarral. A PSG ugyanis be sem jelentkezett Neymarért, hanem egyszerűen elvitte Párizsba: a brazil szerződésében 222 millió eurós kivásárlási záradék volt, a franciák ezt letették, a játékos távozott.

A Barcának nem volt beleszólása az ügyletbe, ahogy az Atleticónak sem lehet most, ha tényleg érkezik a 100 millió euró.

Ahogy a Barcának nem tetszett, úgy az Atleticónak sem tetszik, hogy elvihetik a legjobbját, Cerezo tiszteletlenséget emleget, és azt mondja, kártérítést fog követelni, ha végbemegy az átigazolás. Újra azt szajkózta, nem tárgyaltak a Barcelonával Griezmannról - ami biztosan így van, ugyanis a kivásárlás miatt a két klubnak egy szót nem kell váltania egymással, a vevőnek elég a futballistával megegyeznie.

A huzavona innen fog folytatódni, de a felek nem szeretnék hosszúra nyújtani, úgy tudni, hogy még a világbajnokság kezdete előtt - június 14.  - nyélbe akarják ütni az igazolást.

Rovatok