Index Vakbarát Hírportál

Olvashatnám, milyen szar ember vagyok

2018. június 2., szombat 21:43

Az újonc Balmazújvárosnak nyernie kellett volna, hogy bentmaradjon az élvonalban, 3-3-ra végzett azonban az ezüstérmes Ferencvárossal.

A csapat edzője, Horváth Ferenc már a meccs előtt is szóvá tette, hogy nem ért egyet a Videoton összeállításával - Nikolic az ifjúsági válogatott játékosoknak adott lehetőséget -, a már bajnok fehérváriak ugyanis pihentették fontos játékosaikat.

Nem jó a bajnokság, rosszak a szabályok. Marhaság háromszor játszani egymással. Aki ezt meghozta, remélem, tiszta lelkiismerettel fekszik le. Próbálom visszafogni magam, mert nem szeretném, ha életem végéig eltiltanának. Háromszor megverünk egy csapatot, amelyik bentmarad, mi meg kiesünk. Több győzelem, ez döntött, nem jó"

- mondta indulatosan az M4 mikrofonja előtt.

A DVTK-t tényleg háromszor verték, egyszer 4-0-ra, kétszer pedig 2-1-re. Hazai pályán kétszer játszhattak nagy riválisukkal szemben, amelyik végül bentmaradt.

A gólkülönbség nekik kedvezett volna, a több győzelem nem. (Tavaly a Vidi norvég edzője, Henning Berg ugyanezért háborgott.)

Hozzátette még, hogy jó lenne tiszta focit játszani, jó lenne megtisztítani. Nagyon súlyosan sérültek a fair play szabályai.

A fontosabb gondolata viszont ezután jött. Ha ugyanis a bajnoki címért harcolt volna a Videoton és Fradi, az ő csapata pedig már biztosan bentmaradó, meg merte volna-e tenni, hogy ifistákat tegyen a csapatba.

"Akkor vérig lennének sértve, és azt olvashatnám mindenhol, milyen szar ember vagyok. Most meg mi van? Meg lehet nézni, hány ember életét szarták el. Biztos bent lehetett volna maradni máskor is, hosszú a bajnokság, de ez nem fair. Tiszta lehet a lelkiismeretünk, de nem sokra megyünk vele, mert kiestünk. Holnap már senki sem fog emlékezni erre. Majd tapsolhatunk jövőre az NB I-nek."

A balmaziak két öngóllal értek el 3-3-at a Fradi ellen, amelyik ugyancsak tartalékos volt kicsit. Itt a második, ami igazán kabaréba illő. 

Rosszabbkor nem is jöhetett volna, mert a félidő vége érkezett. 

Rovatok