Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák nem egy zsák pénz miatt igazolna Magyarországra

2018. június 4., hétfő 12:28

Dzsudzsák Balázsnak lejár a szerződése az Egyesült Arab Emirátusokban az al-Vahdánál, de egyelőre nem Magyarországon akarja folytatni a karrierjét, hiába cikkeznek róla, hogy látták a Ferencvárosnál edzeni.

A Csakfoci.hu a Rádió 1-en elhangzott beszélgetést idézve azt írta, hogy Dzsudzsák szerződése június 30-ig szól, a válogatott középpályás egyelőre nem tudja, mi lesz vele. Azt ígérték neki, hogy kap majd egy szerződéstervezetet a klubtól.

Dzsudzsák elmondta, több csapat érdeklődött már iránta, de konkrétumokról még egyikkel sem beszélt. Azt sem tudja még, hogy Európában vagy azon kívül folytatja karrierjét.

A futballistát már a Népligetben is látták a Ferencvárossal készülni, de azt mondta, ez nem jelenti azt, hogy hazaigazolna. „Itthon semmi nem történt, nem beszéltem senkivel és nem is tervezem, hogy itthon folytatom, amíg lehet és tudok, külföldön játszanék. Nyilván azért játszom külföldön, mert olyan szerződésem van kint, ami itthon nem vállalható egy klub által sem. De ha holnap hazaigazolnék, az nem azért lenne, mert engem egy zsák pénzzel hívtak Magyarországra."

Dzsudzsák azt mondta, akkor jön majd haza, ha elege lesz a légióskodásból, és itthon lát ambíciót és lehetőséget is, és az sem mindegy, milyen volt a hívó szó. Úgy érzi, 31 évesen még vannak lehetőségei légiósként is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dzsudzsák nem egy zsák pénz miatt igazolna Magyarországra

Még légióskodna, de nem tudja, Európában vagy azon kívül folytatja majd karrierjét.

98 · Jun 04, 2018 12:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Rovatok