Index Vakbarát Hírportál

Pintér Attilát kirúgták a Felcsúttól

2018. június 4., hétfő 13:32

Már nem Pintér Attila az NB I.-es Felcsút edzője, közölte a Puskás Akadémia honlapja.

Pintér a közlemény szerint közös megegyezéssel távozik. A klub vele érte el a legnagyobb sikereit, idén a Magyar Kupában második, az NB I.-ben a hatodik lett a Felcsút. A klubhoz másfél évvel ezelőtt érkezett az edző, az NB I. Mezőkövesdet hagyta ott az akkor másodosztályú csapatért. A Felcsút vele jutott fel újra az első osztályba.

Az edző eredményes volt, de az elvileg utánpótlás-nevelésért létrejött akadémia vele nem töltötte be a célját, nemhogy saját nevelésű, de tavasz elején még magyar játékos is kevés került be a kezdőcsapataiba.

Információink szerint a Diósgyőrtől távozó Bódog Tamás a legnagyobb esélyes a Felcsút edzői posztjára. A Nemzeti Sport úgy tudja, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck lehet Pintér utódja.

A Puskás Akadémiától távozik Szalai László is, aki az utánpótlás szakmai igazgatója volt. A edzőt legutóbb Urbán Flórián kritizálta nyilvánosan egy Orbán Viktornak címzett posztjában.

A klubnál Komjáti András maradt a klubigazgató, de mellé került sportigazgatóként Tóth Balázs.

Ki lehet a Felcsút új edzője?

  • 10086
    Zinedine Zidane, most úgyis szabad
  • 2378
    Bernd Storck
  • 1110
    Bódog Tamás
  • 473
    Urbán Flórián

Váltás a Vasasnál is

A szombaton az NB I.-ből kiesett Vasas FC nem hosszabbítja meg Michael Oenning vezetőedző június 30-án lejáró szerződését. A klub egyelőre nem tudja, ki lesz a utódja.

A német edző 2016 januárja óta irányította a Vasast. Tavaly bronzérmes lett és Magyar Kupa-döntőt is játszott.

Rovatok