Index Vakbarát Hírportál

Mourinhót környékezi a Real Madrid?

2018. június 8., péntek 09:30

Zinedine Zidane egy hete lépett le a Real Madridtól, a váratlanul megüresedett edzői posztra azonnal elkezdett embert keresni Florentino Perez elnök. Kismillió név felmerült, Joachim Löw és Max Allegri már nemet is mondott. Csütörtökön akadt még egy jelölt: José Mourinho.

A spanyol Okdiario.es írta, hogy a Madrid-elnök megérdeklődte a Manchester Unitednél, illetve a tréner menedzsmentjénél, mi a helyzet a portugál edző szerződésével.

Sok jót nem hallhatott, Mourinho év elején hosszabbított a Unitednél 2020-ig, a helye betonbiztos (annak ellenére, hogy nem nyert semmit a szezonban).

Mourinho 2010 és 2013 között már edzette a Real Madridot - akkor is Perez szerződtette - , a második évben megnyerték a bajnokságot, majd egy év múlva nagyon lemaradtak a Barcelona mögött. Jöttek a szokásos mourinhós nehézségek a háttérben, kitette a csapatból Iker Casillas kapust, és az évad végén távozott, visszatért Angliába, a Chelsea-hez.

A héten Mourinho már két játékost is vett a Unitedhez, nagyon úgy tűnik, hosszabb távra tervez, és esze ágában sincs továbbállni, még a Madridhoz sem.

Rovatok