Index Vakbarát Hírportál

Angliában edzősködne Gera

2018. június 29., péntek 20:16

A nemrég visszavonult Gera Zoltán volt az ATV Egyenes beszéd c. műsorában Rónai Egon vendége, ahol többek között a pályafutásáról, góljairól, korábbi csapatairól és a jövőbeni terveiről kérdezték.

A beszélgetés nagy része inkább csak nosztalgiázás és visszatekintés volt, azonban a műsor végén rátértek arra, hogy Gera mit szeretne csinálni most, hogy abbahagyta a profi futballt. Nem túl meglepő módon, edzőként szeretne dolgozni, és egyes pletykák szerint a neve már felmerült a válogatott másodedzői posztján a frissen kinevezett Marco Rossi mellett.

Erről ugyan nem volt szó, de Gera azt elmondta, hogy

valóban edző szeretne lenni, de először itthon szeretné megtanulni az alapokat, hogy aztán Angliában folytathassa a munkát.

Elmondta, hogy a Ferencvárosnál valószínűleg sikerült majd neki így munkát találnia, de az angliai karrier sem teljesen irreális cél, hiszen például a West Bromwich Albionnal legalább akkora legendának és kedvencnek számít, mint a Fradinál, és ez nemrég ki is derült a visszavonulására érkezett reakciók után.

A 97-szeres válogatott Gera Zoltán pályafutásáról az Indexen is megemlékeztünk a legszebb góljaival. Tavaly Gera még arról beszélt egyébként, hogy saját futballakadémiát szeretne.

Rovatok