Index Vakbarát Hírportál

Nikolics gólt lőtt, Zlatan ellen viccnek is gyenge volt a kapus

2018. július 1., vasárnap 13:08

A magyar válogatott szerb származású csatára, Nikolics Nemanja egy góllal vette ki részét csapata, a Chicago Fire győzelméből a New York City FC ellen. Nikolics a 3-2-re megnyert mérkőzés első gólját szerezte, a csatár egy kiugratás végén magabiztosan mattolta az ellenfél kapusát. 

Nikolics 17 meccsen 7 lőtt gólnál jár a bajnokságban, emellett egy gólpaszt is kiosztott. A Chicago a középmezőnyben foglal helyett a konferenciájában

A Los Angeles Galaxy egy árnyalattal talán gyengébben szerepel náluk, de ha Ibrahimovic ilyen tempóban termeli a gólokat, akkor lesznek még feljebb is. A világbajnokságról lemaradó (vagy lemondó) svéd csatár összesen 12 meccsen játszott eddig a bajnokságban, de már 9 gólnál jár és 3 gólpasszt is kiosztott.

A San Jose elleni meccsen már az első percben betalált, egy lefejelt labdát vágott kapásból a kapuba elemi erővel, ezzel megszerezve csapatának a vezetést.

A 25. percben egy távoli, lapos szabadrúgásból szerzett újabb gólt. A kapus nagyon igyekezett a lövésnél, csak éppen elfelejtette kivédeni. A góllal 3-1-es vezetést szerzett a Galaxy, de a San José végül kiegyenlített, a meccs 3-3-as döntetlennel zárult.

Sallói Dániel végigjátszotta a meccset a Montreal ellen 2-0-ra kikapó Kansas Cityben, de gólt nem szerzett.

Rovatok