Index Vakbarát Hírportál

Túlságosan magas szintű szakmai elhivatottsága miatt nem szerződtették az edzőt

2018. július 10., kedd 18:10

A megyei első osztályból az NB III.-ba feljutó Nagykanizsa FC elnöke egy váratlan, és még annál is meglepőbb indoklású közleményben tudatta a csapat szurkolóival, hogy a szóbeli megállapodás ellenére nem Mészáros Ferenc lesz a csapat új edzője. A korábbi válogatott labdarúgó legutóbb Egerben dolgozott.

Még a magyar futballhoz képest is abszurd közlemény jelent meg a Nagykanizsa FC Facebook-oldalán, amiben a következőképpen indokolták meg, hogy mégsem Mészáros lett a csapat új edzője.

...a részletes együttműködés kialakítása során olyan eltérések jöttek elő az általa képviselt magas szintű szakmai elhivatottság, professzionális mentalítás miatt, ami jelenleg még meghaladja egyesületünk lehetőségeit.

 

A kanizsai szurkolókat csak mérsékelten győzték meg a klubvezetés indokai. Többek szerint  valószínűbb, hogy Mészáros szerződtetése azért esett kútba, mert Kanizsán nem tudták elfogadni, hogy a szcientológiai egyház tagja. Mészáros egyébként sosem csinált különösebb titkot világnézetéből, korábbi videói is könnyen megtalálhatók a neten.

Mások szerint viszont az egri bundaügyek állhatnak a háttérben, vagyis az, hogy Mészáros edzősködése idején a játékosai elbundáztak egy egész szezont. Ez viszont nem új sztori, és Mészárost sem vádolták meg hivatalosan azzal, hogy köze lett volna a csaláshoz.

Rovatok