Index Vakbarát Hírportál

Csúnya potya volt, nincs mit szépíteni

2018. július 13., péntek 10:13

A Mol Vidi kapusa, Kovácsik Ádám a fehérváriak egyik legjobb embere volt a Dudelange elleni Bajnokok Ligája selejtezőben. A luxemburgiak egyenlítő góljánál azonban kétségtelenül hibázott.

A klub honlapján így értékelt a játékos.

„Az első félidőben egy kapuralövése volt az ellenfelünknek, nekünk sem több, de megszerezütk a vezetést. Bíztam benne, hogy rendezzük a sorokat és jobban sikerül a második játékrész, de több helyzete lett a hazaiaknak, nem gondoltam előre, hogy ennyi dolgom lesz.

Jól sikerült a meccs a gólig, de nincs mit szépíteni, az csúnya volt, lehet kapusgólnak mondani. Beszitált a labda, rosszul értem bele, utánanyúltam, de nem sikerült hárítani.

Ha csak a száraz eredményt nézzük, akkor az 1-1 nem rossz az idegenbeli gól miatt, de persze nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Luxemburgban értük el ezt az eredményt. Továbbjutásra állunk ugyan, de jövő héten ennél jobban kell játszanunk, és nyernünk kell a visszavágón."

Ha a Videoton továbbjut, az a bolgár Ludogorec vár rá a következő fordulóban, amelyik az északír Crusadersnek hét gólt vágott.

A magyar kupacsapatok 28 éve nem tudtak nyerni az első fordulóban egyetlen meccset sem. A Fradi állt hozzá a legközelebb, de a Maccabi egyenlített a 91. percben.

Rovatok