Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo: Nem volt nehéz döntés otthagyni a Real Madridot

2018. július 16., hétfő 19:39

Délután átesett a kötelező orvosi vizsgálaton a Juventusnál Cristiano Ronaldo, majd kora este hivatalosan is bemutatták a sorban hétszer olasz bajnok csapatnál a Real Madridtól 100 millió euróért vásárolt játékost.

Cristiano Ronaldo bemutatásakor azt mondta, hogy a Real Madridot elhagyva mindenképp egy nagy klubhoz szeretett volna igazolni, mint hogy megelégedjen egy könnyű nyugdíjt jelentő katari vagy kínai csapattal.

Nem vagyok szomorú, hogy elhagytam a Real Madridot, nem volt nehéz döntés. Ez egy nagy csapat, és minden tiszteletet megadva a korombeli játékosoknak, de mások ilyenkor Katarba vagy Kínába igazolnak, én pedig hálás vagyok a Juventusnak, hogy befogadtak

– mondta a 33 éves portugál játékos, aki arra is utalt, hogy valószínűleg nem lép pályára augusztus 4-én korábbi csapata, a Real Madrid ellen a Nemzetközi Bajnokok Kupájában.

„Nagyon jól érzem magam, hogy itt lehetek. Nagy kihívás, kemény bajnokság vár rám, de készen leszek. Az életkorom nem fontos, jól érzem magam, és motivált vagyok. A Juventus nagyszerű lehetőséget adott nekem, amiért hálás vagyok. Büszke vagyok rá, hogy itt lehetek, és arra, hogy érdeklődtek irántam, remélem, hogy még magasabb szinte emelhetem a klubot” – mondta Cristiano Ronaldo, aki a Manchester United és a Real Madrid után a Juventusban is nyomot hagyna, és történelmet írna a csapattal.

Rovatok