Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo teste 23 éves?

2018. július 24., kedd 11:22

Nem kevesebbet állít a La Gazzetta dello Sport keddi számában, mint hogy a 33 éves szuperklasszis fizikuma 10 évvel fiatalabb az életkoránál. Az újságcikk ezt több adattal támasztja alá, amelyek a Juventusnál derültek ki, mikor megvizsgálták legújabb játékosukat.

33 éves futballistánál ezek az adatok nem hogy kiemelkedőek, hanem hihetetlenek.

Többet jelent viszont a számoknál is, ha megnézzük a videót, ami Cristiano Ronaldót 2007-08-as manunitedes szezonjában és a legutóbbi, 2017-18-as idényében hasonlítja össze. Az angoloknál 22-23 éves volt akkoriban, most ugye 32-33, azaz pont 10 év telt el a kettő között.

Azon kívül, hogy akkoriban még sokat húzogatott feleslegesen, nincs olyan része a játékának, amit 10 évvel később ne csinálna meg tétmeccsen. Ott vannak még a szólók is, amikor zseniális sebességének köszönhetően egyszerűen elfut a védők között.

Ha megmutatnánk egy laikusnak, nem valószínű, hogy elhinné, hogy a piros és a fehér mezes Ronaldo között 10 év korkülönbség van az előbbi javára.

A portugál ezekben a napokban még nyaral, de jövő hét elején csatlakozik új klubjához, és megkezdi a felkészülést első Serie A-szezonjára.

Rovatok