Index Vakbarát Hírportál

Egészen lehetetlen védéssel maradt meg a BL-előny

2018. augusztus 8., szerda 21:36

Sokáig úgy tűnt, nagyon sima meccs lesz Szalonikiben, a PAOK-Szpartak Moszvka Bajnokok Ligája selejtezőben. 17 perc után az orosz csapat már 2-0-ra vezetett, de aztán jött a nagy fordulat, ráadásul még az első félidőben.

A 7. percben a bolgár Ivelin Popov szerzett vezetést az oroszoknak, majd tíz perccel később a holland Quincey Promes már kettőre növeltre az előnyt, akkor még ő sem sejtette, hogy később főszereplővé válik.

A görögök a 29. percben zárkóztak, egy öngóllal szépítettek, majd nyolc perccel később jött Dimitrisz Limniosz gólja, amellyel már 2-2-re álltak. Az utolsó előtti percben Dimitrisz Pelkasz pedig megfordította a meccset.

3-2-es PAOK vezetéssel vonultak öltözőbe, de a második félidőben már több gól nem esett. A 69. percben azonban volt egy döntő pillanat. A moszkvai Luiz Adriano lerántása miatt 11-eshez jutott a Szpartak.

Promes állt a labda mögé és még azt sem lehet mondani, hogy rosszul rúgta el. De a görög kapus, Alekszandrosz Pasalakisz bravúr védte úgy, hogy jobb karján túljutott a labda, de szerencséjére a jobb kapufáról kifelé vágódott. Ettől még meleg percei lesznek a görögöknek Moszkvában.

Bajnokok Ligája, 3. selejtező forduló

Rovatok