Index Vakbarát Hírportál

Húszig meg sem állt a Bayern

2018. augusztus 8., szerda 20:48

Évek óta a Münchentől 60 kilométerre található, csodálatos Tegernsee-ben készül a Bayern München hazájában a következő szezonra. Most is így volt, miután visszatért az Egyesült Államokból, az International Champions Cupról.

Az utolsó meccsét már az Allianz Arenában vívta a Manchester Uniteddel, amelyet 1-0-ra győzött le James Rodriguez góljával. A szakvezetés most pedig úgy gondolta, hogy átmozgatásként egy könnyű ellenfél kell.

A nyúl most az FC Rottach-Egern, bajor amatőr csapat volt, amely ellen 20-2-es végeredményt ért el a bajnokcsapat, amely végig komolyan vette a meccset.

Gyakorlatilag a legerősebb összeállításában játszott a Bayern, amely a félidőben 7-2-re állt, majd a másodikban rúgott még 13 gólt. A két gólt Ulriech kapta, a második félidőben Hofmann állt a kapuban. A Bayern kezdője ez volt: Ulriech – Alaba, Süle, Mai, Rafinha – Martínez, Thiago, Goretzka – Robben, Coman, Lewandowski. A gólszerzők pedig: Coman 3, Thiago 1, Lewandowski 3, Wagner 3, Müller 2, Frantzke 3, Rudy 1, Ribéry 1, James Rodriguez 2, Kimmich 1.

Ez pedig a 18. gól volt.

Rovatok