Index Vakbarát Hírportál

Nem a lesgólon múlt, hogy a Pool kiütötte a West Hamet

2018. augusztus 12., vasárnap 16:50

A Liverpool 4-0-s győzelemmel kezdte a Premier League 2018-19-es szezonját, ezzel egy mérkőzéssel az első forduló vége előtt az élre is álltak, hiszen a West Ham United ellen elért négygólos különbség a legjobb a többi csapathoz mérve.

Jürgen Klopp csapata lényegében esélyt sem hagyott hazai pályán a West Hamnek: Mohamed Szalah a 19. percben szerezte meg a vezetést egy közelről bevágott góllal, majd Sadio Mané még az első félidő hosszabbításában megdupláza a liverpooliak előnyét. A szenegáli játékos a második félidőben meglőtte maga második gólját is, igaz, Roberto Firmino passzánál két társával együtt lesen volt, ezt a gólt tehát nem kellett volna megadni.

A 4-0-s végeredményt a 88. percben Daniel Sturridge állította be, ezzel előzték meg a szombaton a Huddersfield ellen 3-0-ra nyerő Chelsea-t.

A Liverpoollal egy időben játszott a Southampton és a Burnley, az a mérkőzés 0-0-val ért véget. A forduló utolsó mérkőzése egyben a forduló rangadója is, 17.00-tól találkozik az Arsenal és a címvédő Manchester City.

Rovatok