Index Vakbarát Hírportál

Lukakunak valószínűleg az oroszországi vb volt az utolsó

2018. augusztus 16., csütörtök 17:13

Romelo Lukaku remekül játszott az oroszországi világbajnokságon, kis híján gólkirály is lett, és nagy szerepe volt abban, hogy a harmadik helyen végzett a belga válogatott, de elképzelhető, hogy most láttuk utoljára vb-n, egy interjúban ugyanis arról beszélt, hogy a 2020-as Eb után valószínűleg lemondja a válogatottságot – írja a Business Insider.

25 vagyok, még bőven van bennem potenciál, úgyhogy egyelőre még versenytársakként tekintek a fiatalokra, akik el akarják venni a helyemet.

– mondta Lukaku, de megjegyezte, két év múlva valószínűleg már más lesz a helyzet. A belga szerint egyébként a mostani fiatalok nagyon tehetségesek, és az edzési lehetőségeik is sokkal jobbak, de attól fél, hogy kevésbé eltökéltek, mert már 12-13 évesen rengeteg pénzt tudnak keresni.

Ez tőle pont nem is hangzik képmutatásnak, hiszen mélyszegénységből jutott el a csúcsra, így pontosan tudja, milyen az, amikor tényleg ki van éhezve a sikerre az ember, ez pedig rengeteget segített neki abban, hogy elérje a céljait.

A belga játékos a lapnak egyébként azt is elmondta, gyakorlatilag alapvető elvárás lett a belga csapat felé, hogy minden tornán bejusson az elődöntőbe, és persze mindig nyerni mennek, de az biztos, hogy ennél lejjebb már semmiképpen nem adják.

Rovatok