Index Vakbarát Hírportál

Egyből pirosat úszott meg a Newcastle-futballista

2018. augusztus 18., szombat 14:40

A Cardiff City-Newcastle United meccsel kezdődött a Premier League második fordulója. Az első félidőben nem esett gól, helyzetek azért voltak, meg érthetetlen sárga lapok. Egy piros lap viszont Craig Pawson játékvezető zsebében maradt.

A vendégek brazil játékosa Kenedy ellen szabálytalankodtak, aki ezen annyira begőzölt, hogy belerúgott a hozzá legközelebb álló Victor Camarasa lábába, pedig nem is ő szabálytalankodott ellenne.

A korábban két sárgát is kissé szigorúan kiosztó Pawson azonban ennél az esetnél nem nyúlt a lapokhoz, pedig ha így tett volna, ezért egyből piros járt volna.

Pawson aztán megemberelte magát. A második félidő 21. percében egyből piros lapot mutatott fel a szünetben a Newcastle csapatába beálló Isaac Haydennek, aki Murphy lábára csúszott rá hátulról, nagyon csúnyán.

Hozott még drámát a meccs vége is. A 95. percben 11-est kapott a Newcastle, miután az elvetődő Morrison kezére pattant a labda. Kenedy állt a labda mögé és meccs abszolút negatív hőse maradt. A hazaiak fülöp-szigeteki kapusa, Neil Etheridge kivédte a büntetőt. 0-0 lett a vége, aminek azért volt egy szép pillanata is, mindkét Muprhy-iker is a pályára lépett, egymás ellen: Josh a Cardiffban, Jacob a Newcastle-ben.

 Premier League, 2. forduló

Cardiff City-Newcastle United 0-0

Rovatok