Index Vakbarát Hírportál

Három éve így játszik, mégsem engedték a pályára

2018. augusztus 18., szombat 09:17

Ahogy azt pénteken megírtuk, elég mulatságos jelenettel kezdődött a Debrecen-MTK NB I.-es bajnoki Eric Cikost nem engedte gyűrűben pályára lépni a játékvezető, a futballista pedig nem tudta lehúzni az ujjáról

Így aztán Kusnyír Eriknek kellett beállni. Az eset természetesen téma volt a meccs után sajtótájékoztatón is. Herczeg András, a DVSC edzője még akkor is feldúltan beszélt a történtekről.

Fel sem tudtuk fogni. Bosszantó volt, mert egy karikagyűrűt, nem tudom, miért nem elég betekerni. Három éve így játszik. Korábban Szlovákiában és az eddigi találkozókon az NB I-ben is. Kellemetlen volt nyilvánvalóan, még jó, hogy nem veszítettünk el vele egy cserét. Viszont Kusnyír Eriket meg kell dicsérnem, mert nagyszerűen játszott úgy, hogy hirtelen állt be. Szerencsére nem ijedős alkat.

Szerencsére a gólgazda meccs feledtette a meccs előtti mizériát. Akadt azért potyagól is bőven. A második MTk-gólnál Nagy Sándor, a hazaiak kapusa hibázott nagyot, amikor egy jobb oldali beadás egész egyszerűen átcsúszott a kezei között.

Az is nehezen magyarázható, hogy a harmadik MTK-gólnál a Nagy miért futott ki így a kapujából, hogy gyakorlatilag esélyese sem volt, még a szabálytalankodásra sem. A kapuja üres maradt, Lencse pedig befejelte.

A Debrecen aztán őrült hajrával, a 95. percben 3-3-ra kiegyenlítette a meccset.

Rovatok