Index Vakbarát Hírportál

Stieber gólt lőtt Amerikában, bombaformában a csapata

2018. augusztus 20., hétfő 08:45

Kezd egyre jobb formába lendülni az észak-amerikai bajnokságban (MLS) Stieber Zoltán csapata, a DC United, aminek nagyon jót tett Wayne Rooney érkezése. Igaz, magyar idő szerint hétfő hajnalban nem az angol klasszison múlt a siker Németh Krisztián korábbi csapata, a New England Revolution ellen.

A DC United Luciano Acosta révén már a 13. percben vezettek, aztán a 73. percben emberelőnybe kerültek, innen biztosította be a győzelmet a 89. percben a ziccerben kilépő Stieber, aki ötödször volt eredményes a bajnokságban – ez volt egyébként az első gólja az idényben, ami nem csapata első találatát jelentette.

A Revolution elleni győzelemmel sorban hármat nyert és öt meccse veretlen a DC United, de a maradék 8 alapszakaszmeccsükön nagy hajrá kell, hogy bejussanak a rájátszásba, mert a Montreal Impact – igaz, Stieberékhez képest négy meccsel többet játszva – hat ponttal előzi őket a még továbbjutást jelentő hatodik helyen. Stieberék jelenleg a nyolcadikok a keleti főcsoportban, ahol Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire az utolsó.

Rovatok