Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo sose gondolta volna, hogy a Juventusban köt ki

2018. augusztus 22., szerda 19:11

A sors akarta úgy, hogy a Juventushoz igazoljon, mondta el egy szerdai interjúban Cristiano Ronaldo, a nyáron a Real Madridtól az olasz bajnokhoz igazoló portugál játékos. „Soha nem gondoltam volna, hogy ebben a csapatban fogok játszani, de mégis így lett. Könnyű volt meghozni a döntést, mert bár amit Madridban elértem, az szenzációs, de ott mindent megnyertem” – folytatta az ötszörös aranylabdás, aki már maga mögött hagyta a spanyolországi korszakot.

Ronaldo, aki két Bajnokok Ligája-rekordot is beállíthat a Juventusnál, nem garantálja, hogy az első juventusos évében sikerül megnyernie a sorozatot. „Mindannyian ezért fogunk dolgozni, erre fókuszálunk, de nem leszünk a megszállottjai. Lépésről lépésre fogunk haladni a célunk felé, és majd meglátjuk, a mostani, vagy valamelyik későbbi szezonban tudjuk-e elérni” - jelentette ki az MTI anyaga szerint.

A portugál eddig ötször nyert csapatával a Bajnokok Ligájában, egy hatodik sikerrel beérni Francisco Gentót, aki eddig egyedüliként nyert hatszor az akkor még a Bajnokcsapatok Európa-kupájában a Real Madriddal. A másik rekord, amit elérhet Ronaldo, hogy három csapattal is nyer a BL-ben, ez Clarence Seedorfnak sikerült eddig csak.

Rovatok