Index Vakbarát Hírportál

Fojtogatás, vadhálón átugró menekülés lett egy megye II.-es becsúszás vége

2018. augusztus 26., vasárnap 19:39

Nem túlzás azt állítani, hogy a megyei II. osztály 2. fordulójában lejátszott, Vámosgyörk elleni mérkőzés 78. percében, 2–1-es hazai vezetésnél elszabadult a pokol a játéktéren

– írja a Heol.hu a Tarnaméra szombati hazai mérkőzéséről, ahol az egyik tarnamérai védő becsúszása után szabadultak el az indulatok.

A becsúszás után a védőre támadt az ellenfél egyik játékosa, és olyan erősen kezdte fojtogatni, hogy az vért köpött, miután a bíró lefeszítette a nyakáról a vámösgyörki játékos kezeit.

Ettől jött csak igazán dühbe a vámosgyörki játékos, előbb a bírót, majd a közben a pályára érkező főrendezőt is megütötte. Ekkor látta, hogy komoly bajba került, és menekülőre fogta, a pályát határoló vadhálón átugorva szaladt el, és csak percekkel később tudták rávenni, hogy bemenjen az öltözőépületbe.

Eközben egy másik vámosgyörki játékos is rátámadt az egyik rendezőre, így az eset vége három piros lap, illetve a mérkőzés félbeszakítása lett. A három pirosat a becsúszó tarnamérai és a két ámokfutó vámosgyörki kapta.

A verekedés miatt a rendőröket és a mentőket is riasztani kellett.

via 444

(Borítókép: Magyarfutball.hu)

Rovatok