Index Vakbarát Hírportál

3-0-s kiütéssel hozta közelebb a kirúgást Mourinhónak a Tottenham

2018. augusztus 27., hétfő 23:03

Egyre nagyobb bajban José Mourinho a Manchester United élén, miután a portugál edző hétfő este otthon kikapott 3-0-ra a Tottenhamtől. Ezzel a manchesteri csapat három forduló után egy győzelemmel és két vereséggel áll.

A hétfői 3-0-s kudarc külön fájó lehet azok után, hogy a Tottenham lényegében egy játékossal sem erősített a nyáron, mégis könnyedén le tudta nyomni a Unitedet. José Mourinho karrierje során egyetlen sorozatban sem kapott még ki ilyen különbséggel hazai pályán, a Manchester United pedig az 1992-93-as szezon óta először vesztett el két mérkőzést az első három bajnoki fordulóban – bár akkor végül 10 pontos előnnyel bajnokok lettek az idény végén.

A két csapat a szünetig nem nagyon kezdett mit egymással, utána viszont beindult a Tottenham. Az 50. percben Harry Kane fejese hullott be a hosszú sarokba, majd jött a Lucas Moura-show: a brazil játékos két perccel Kane gólja után már megduplázta a Tottenham előnyét, a 84. percben pedig bebiztosította a győzelmet saját második, csapata harmadik góljával.

A Tottenham három forduló után a Liverpool, Chelsea,Watford hármashoz hasonlóan százszázalékos.

Rovatok