Index Vakbarát Hírportál

Nikolov bombájánál csak Lovrencsicsé volt nagyobb

2018. szeptember 3., hétfő 08:30

A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a Mol Vidi FC-vel a két csapat vasárnapi rangadóján. A fehérváriak 2-0-s hátrányból álltak fel. Színvonalban még nem sikerült elérni az európai átlagot, de látványos gólokban már igen.

Ellentétes félidők voltak, így pontosztozkodás igazságosnak mondható. Az első félidőben a Fradi volt a jobb és 14. percben szerzett vezetés, amikor Petriak középre adását Szpirovszki lőtte el ügyesen Kovácsik mellett. A 35. percben jött a második hazai találat. Egy kipattanó labdát Lovrencsics több, mint 20 méterről bombázta a kapu bal oldalába.

A Vidi szerencséje, hogy még az első félidőben és a lefújás előtt néhány perccel szépített. Ezúttal Lazevics volt az előkészítő, Nikolovnak passzolta hátra, aki 18 méterről nagy erővel rúgta fel a jobb felsőbe. Ez is bombagól volt.

A második félidőben sokkal erősebb Vidi fölénye a 75. percben érett góllá. Huszti szabadrúgása megpattant a sorfalon, így Dibusz nem érhette el a labdát.

Ezzel a Fradi nem tudott meglógni a tabellán, 17 pontos és maradt az első, a Vidinek 9 pontja van, de kettővel kevesebb meccse, és az ötödikek a bajnokságban a hetedik forduló után. Az NB I.-ben most egy rövid szünet jön a Nemzetek Ligája meccsei miatt.

Rovatok