Index Vakbarát Hírportál

Miért tesznek úgy, mintha a Fradi szegényebb lenne a Vidinél?

2018. szeptember 4., kedd 13:27

A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál volt a vendég a Digisport reggeli adásában. Elmondta, hogy már Tel-Avivban, az elveszített Európa Liga-meccs után eldőlt Thomas Doll sorsa.

Fel is sorolta, milyen csapatokkal (Rijeka, Željezničar, Partizani, Midtjylland, Maccabi) szemben esett ki a Fradi a nemzetközi kupában, és azt is tudatta, hogy az újonnan igazolt Szerhij Rebrovval szemben nem lesznek ennyire türelmesek.

"Ha jövőre bejut valamelyik sorozat csoportkörébe, akkor jól fog járni, de akkor járjon is jól az edző"

– állapította meg.

A játékosigazolásokat is érintették, Doll akarata nélkül nem választottak ki senkit.

Természetesen a bajnoki cím a cél, hiszen a harmadik csillagot ott szeretnék látni a mezen.

A beszélgetés elején azt mondta, fogalma sincs, mennyi a Vidi költségvetése. Ezért a figyelmébe ajánljuk ezt a cikket. A Fradi 880 millióval nagyobb büdzsével dolgozott, egyedüliként a magyar mezőnyből 5 milliárd fölé jutott. Ezért is frusztráló, hogy a nagy riválisnak összejött az, amiről Orosz feleslegesen ábrándozik. (Nem valószínű, hogy ezek a számok arányaiban változnának.)

A klubfőnök azt is elmondta, hogy nem tudnak annyit fizetni, mint a Vidi Hodzićért, és 460 milliót sem tudnak fizetni egy évre.

Mindez azért érdekes, mert ha hinni lehet a beszámolóknak, a Fradi többet költ bérekre, mint a hat év után ismét csoportkörös Vidi. Doll bére is nagyjából kétszerese Nikolićénak.

A teljes beszélgetés itt megnézhető.

Rovatok