Index Vakbarát Hírportál

Mourinho csak eltereli rólunk a figyelmet

2018. szeptember 4., kedd 11:38

Nemanja Matic szerint a Manchester United vezetőedzője, José Mourinho jól kezeli a rá nehezedő nyomást. A portugál trénert sokan kritizálták a rapszodikus szezonkezdet miatt, de középpályása megvédte.

Az előző bajnoki idényben második MU a nyitómeccsén ugyan legyőzte a Leicester Cityt, de utána kétszer is kikapott: előbb a Brightontól, majd a Tottenham Hotspurtől. Matic szerint a hétvégi negyedik fordulóban, a Burnley elleni 2-0-s sikernél megmutatkoztak Mourinho edzői képességei.

"Úgy gondolom, jól kezeli a rá nehezedő nyomást. Ezért van itt a Manchester Unitednél" - mondta a klub weboldalának a szerb válogatott játékos. Hozzátette: az utóbbi meccsen bizonyították, hogy tudják, hogyan kell futballozni, és harcban lehetnek a bajnoki címért.

Mourinho múlt heti médiakirohanásait is helyesli Matic, ez nagyon jó nekik, mert eltereli róluk, játékosokról a figyelmet.

"Tudja, mit csinál, az biztos. Ez jó nekünk. De hát maguk is tudják, hogy van ez. Ő a világ egyik legjobb edzője. Tudják, miket nyert eddig, a trófeái mutatják, mekkora."

A United szeptember 15-én, a nemzetközi szünet után az eddig százszázalékos Watford vendége lesz a Premier League-ben.

(MTI/Index)

Rovatok