Index Vakbarát Hírportál

Modrić: Cristiano gratulált a díjamhoz

2018. szeptember 7., péntek 13:19

Múlt csütörtökön hirdette ki az UEFA, hogy Luka Modrić lett az év játékosa, megelőzve Cristiano Ronaldót és Mohamed Szalahot. A portugál klasszis nem kifejezetten örült volt csapattársa sikerének, legalábbis erre engedett következtetni az, hogy el sem ment a díjátadóra, de Modrić most arról beszélt, hogy Ronaldo gratulált neki, és továbbra is jó a viszonyuk – írja az MTI.

Ronaldo is gratulált a díjhoz, és reményét fejezte ki, hogy hamarosan találkozunk. Nem foglalkozom azzal, hogy mások mit mondanak, nekem továbbra is jó a viszonyom vele.

– mondta a horvát középpályás, hozzátéve azt is, hogy az egyéni elismerések mindig lényegesek, de ezeknél sokkal fontosabb a csapatként elért siker.

Modrić nyilatkozata már csak azért is érdekes, mert amellett, hogy Ronaldo nem ment el az átadóra, testvére, ügynöke és új csapata is beszólt az UEFA-nak. Persze ettől még simán lehet, hogy a portugál klasszis hamar lehiggadt, és tényleg őszintén gratulált a horvátnak.

A két játékos csütörtök este amúgy a pályán is találkozhatott volna, de az 1-1-es döntetlennel zárult Portugália–Horvátország barátságos meccsen Ronaldo nem játszott, mert erre, valamint a soron következő találkozóra pihenőt kért a válogatottól.

Rovatok