Index Vakbarát Hírportál

Zidane 4 nevet mondott, őket vinné Manchesterbe

2018. szeptember 10., hétfő 09:10

A Manchester United 4 forduló után hat ponttal szerénykedik az angol bajnokságban, és egyre konkrétabban felmerül, hogy José Mourinho helyét a Reallal három BL-győzelmet szerző Zinedine Zidane veszi át.

A Tottenham elleni sima hármas volt különösen demoralizáló, a kínos meccs után tartotta azt a sajtótájékoztatót, amelyikről több tiszteletet kérve-követelve kivonult, mert ő háromszor volt bajnok a ligában.

Zidane neve már hetekkel ezelőtt is felmerült, a spanyol Sport most már azt is tudatta, milyen névsorral venné át a vörösöket.

Védőt nem szeretne, de a támadójátékot új alapokra helyezné a francia szakember.

Egyik klasszis megszerzése sem könnyű, és Mourinho összerakhatja még a csapatot a szezon végéig. Az alaphír természetesen Angliából jön, a Daily Mail szállította, ami mindig nagyon jól értesült, csak a találati aránya nincs ezzel arányban.

Egyébként a szombati angol-spanyol válogatott meccset a portugál edző a Wembley-ben nézte meg, és úgy botlott-bukdácsolt, miközben egy akadályt akart gyorsan venni, mint a csapata a Premier League-ben.

Estás bien @Llourinho? Pedimos el VAR? pic.twitter.com/UOhfmRTQAt

— Tio Torren (@Torren___) 2018. szeptember 9.

Borítókép: Zinedine Zidane (bal) tekint a Real Madrid portugál edzőjére Jose Mourinho-ra, a londoni sajtótájékoztatón 2011.április 12.-én Fotó: Javier Soriano/AFP

Rovatok