Index Vakbarát Hírportál

Görög kapitány: Megérdemelten nyertek a magyarok

2018. szeptember 11., kedd 23:45

Magyarország 2-1-re legyőzte az esélyesebbnek tartott Görögországot Budapesten a Nemzetek Ligája csoportkörének második fordulójában. Marco Rossi a mérkőzés után elmondta, büszke a játékosaira, de még bőven van hová fejlődni, Michael Skibbe pedig elismerte, megérdemelten nyert a magyar csapat.

Először is szeretnék gratulálni a játékosaimnak. Ugyanúgy harcoltak, mint Finnországban, de most több karakterrel és végre a szerencse is melléjük állt.

– kezdte az értékelését Rossi.

Az olasz szakember szerint még van hova fejlődni a csapatának, de az első félidőben látott átadásokkal, helyezkedéssel és labdabirtoklással abszolút meg volt elégedve. A második félidőben azonban alábbhagyott a lendület, szerinte nagyon látszott, hogy régóta nem nyert a magyar csapat és kicsit megijedt a lehetőségtől. Ezen a jövőben mindenképp változtatni kell, mondta.

Ez volt életem legnehezebb 10 napja. 

Rossi után a görög kapitány értékelte a mérkőzést. Szerinte az első 20 percben úgy játszott a csapata, mintha valamilyen barátságos mérkőzésen venne részt. A második félidőre persze feljavult a görögök játéka, de 

nem volt szerencsénk, megérdemelten nyert a magyar válogatott.

Rovatok