Index Vakbarát Hírportál

Elborult az agya a Juve-szélsőnek, és köpött

2018. szeptember 16., vasárnap 18:37

Miközben szépített a Juventus-Sassuolo olasz bajnoki utolsó percében a vendégektől Babacar, a gólszerzőtől jóval távolabb csapattársa, Federico Di Francesco és a juvés Douglas Costa összeakaszkodott.

Nem tudni, utóbbi mit sérelmezett, de megrúgta, ellökte, lekönyökölte és megpróbálta lefejelni Di Francescót. A bíró csak sárgát adott neki, ám a brazil utána meg is beszélte kollégájával, hogy mi történt: ekkor borult el végképp a szélső, és húsz centiről egyszerűen leköpte Di Francescót.

A sértett higgadtan jelezte a bírónak, de az nem látott semmit, így a meccs folytatódott tovább. Majd úgy egy perccel később a játékvezető a semmiből Douglas Costához lépett, és felmutatta neki a piros lapot - egyértelmű, hogy a videóbíró jelezhette neki a kirívó sportszerűtlenséget.

A Juve így 10 emberrel fejezte be a meccset, de így is nyert 2-1-re. Douglas Costa sokmeccses eltiltásra számíthat, és ki tudja, hogy a Juve nem lép-e, hiszen ez a viselkedés nem egyeztethető össze a világ egyik legnagyobb futballklubjával.

Federico Di Francesco egyébként a Roma-edző, Eusebio Di Francesco fia.

Rovatok