Index Vakbarát Hírportál

Falcaónak még a színészkedés sem ment

2018. szeptember 25., kedd 22:34 | öt éve frissítve

Az AS Monaco nem bírt az Angers csapatával a francia első osztály 7. fordulójában, 1-0-ra kikapott hazai pályán. Ezzel már öt forduló óta nyeretlen a csapat, egyetlen pont választja el jelenleg a kieső helytől a Monacót.

A védelemmel még nem is lenne akkora probléma, a támadójáték azonban siralmas. Hét meccs alatt csak nyolc gólt szerzett a Monaco, miközben olyan támadók vannak a csapatban, mint Aleksandr Golovin vagy Falcao. Utóbbinak egyébként különösen rossz meccse volt.

klasszis csatár létére egy borzalmas színészkedéssel próbálkozott a 16-oson belül lövés, csel vagy bármilyen kicsit is hasznos megoldás helyett.

Falcao lába legalább 30 centire volt a védő lábától, simán elmehetett volna mellette, ehelyett inkább feldobta magát. A bíró nem ette meg a végtelenül átlátszó próbálkozást, azonnal felmutatta a sárga lapot a csatárnak.

Az eset a 39. percben történt és nagy kár, hogy Falcao nem próbálkozott meg egy lövéssel. Onnan legalább lett volna esélye eltalálnia a kaput, amire a Monaco 90 perc alatt képtelen volt. Az Angers megérdemelten nyert 1-0-ra.

Rovatok