Index Vakbarát Hírportál

Sturridge kihagyta a kihagyhatatlant, aztán látványos gólt ollózott

2018. szeptember 26., szerda 22:58

Sokáig állt 0-0-ra a Liverpool-Chelsea rangadó a Ligakupa szerdai játéknapján. Elsősorban Daniel Sturridge, a másik oldalon pedig Alvaro Morata tehetett arról, hogy az 58. percig nem esett gól. Aztán hiába szerzett vezetést egy látványos góllal a Pool, a Chelsea a meccs végére megfordította a meccset és továbbjutott.

Az első félidőben a Chelsea csatára, Morata hibázott el egy nagy ziccert, bár az ismétlésnél már eléggé kisodródott.

Daniel Sturridge-nek azonban nincs mentsége arra, hogy tudta 10 méterről az üres kapu mellé gurítani a labdát.

Aztán a liverpooli nem sokkal később javított. Mane lövése még kijött a kapusról, amit Sturridge látványosan ollózott a kapuba.

Ezzel együtt sem sikerült nyernie a Liverpoolnak, a Chelsea a végére megfordította a meccset. Az egyenlítő gólnál hárman biztosan lesen voltak, talán még a lepattanóból gólt szerző Emerson is. Ezzel együtt a játékvezető megadta a gólt.

A 85. percben már nem volt kérdés. Eden Hazard szépen lépett ki a jobb oldalon és nagy erővel pontosan lőtte keresztbe a labdát, amely a jobb alsó sarokban kötött ki.

Továbbjutott az Arsenal, a Nottingham, a nyolc gólt rúgó West Ham is. A Tottenham a 81. és a 85. percben lőtt gólokkal fordított a Watford ellen, de aztán a 89. percben jött a vendégek egyenlítése. Tizenegyesekkel végül a Spurs ment tovább.

Rovatok