Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt a Cristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádló nő

2018. szeptember 28., péntek 16:11

Megszólaltatta a Spiegel azt a nőt, aki korábban nemi erőszakkal vádolta a Juventusban futballozó Cristiano Ronaldót. A német lap 2017-ben a Football Leaks által kiszivárogtatott dokumentumok alapján írt a 2009-ben történt esetről, most viszont az érintett, Kathryn Mayorga árult el nekik részleteket. A Las Vegasban történt erőszak után a játékos 375 ezer dollárért vásárolta meg a hallgatását, de a nő ügyvédje most megtámadta az akkor megállapodás érvényességét egy nevadai bíróságon.

A most 34 éves nő állítása szerint Cristiano Ronaldo análisan erőszakolta meg, majd azt kérdezte tőle, vannak-e fájdalmai. A portugál térdre rogyva mondta, hogy 99 százalékban jó ember, csak 1 százakban nem az.

A játékos 2017-ben ügyvédjén keresztül utasította vissza vádakat, azt állítva, hogy mindketten akarták az aktust. Mayorga ügyvédje ugyanakkor a frissen beadott keresetben feltüntet egy dokumentumot, amiben Cristiano Ronaldo leírásában is az szerepel, hogy a nő többször is nemet mondott, és arra kérte, hagyja abba.

Rovatok