Index Vakbarát Hírportál

A győzelmet ígérő Mourinho értékelhetetlenül bukott el

2018. szeptember 29., szombat 14:03

Az angol bajnokság hetedik fordulójának nyitómeccsén a West Ham United a Manchester Unitedet fogadta. Mourinho a héten elköszönt a Ligakupától, de most határozottan azt ígérte, hogy mivel remek munkát végeztek el a meccs előtt, ezért a győzelem nem maradhat el.

Úgy hírlik, hogy Pogbával összeveszett a portugál szakember, ettől a francia középpályás ott volt a kezdőben.

Rosszabbul viszont nem is kezdődhetett volna a meccs - magyar idő szerint 13.30-kor -, mert a hatodik percben Zabaleta elfutása után rögtön hátrányba került csapata. A brazil Felipe Anderson remek mozdulattal fejezte be a tetszetős akciót.

A Lukaku majdnem egyenlített fejessel, de a kapufa külső része mentett. A félidő vége előtt Jarmolenko megpattanó lövése a kapuba pattant, így a szünetre 2-0-s hazai előnnyel mehettek a csapatok. A West Ham nem kezdte jól a szezont, de egyre inkább összerakja csapatát Manuel Pellegrini. A MU nem talált kaput 45 percet alatt.

A fordulás után jól cserélt Mourinho, Rashford egy szöglet után sarokkal rakta a hálóba a labdát a 70. percben. A gól azonban nem hozta meg az elsöprő lendületet, sőt.

Három perc mőlva Noble tökéletes labdával ugratta ki Arnautovicsot, aki nem volt lesen, és de Gea mellett elpasszolta a labdát. Ezzel beállította a 3-1-es végeredményt. Itt egy villámösszefoglaló.

Rovatok