Index Vakbarát Hírportál

Sürgősen rendezni kell a sorokat, mielőtt baj lesz

2018. október 3., szerda 10:54

Az Augsburg elleni bajnoki döntetlen (1-1), majd a berlini vereség (0-2) után a Bajnokok Ligájában a holland Ajaxot sem tudta verni a Bayern München, 1-1-t játszott vele.

A Bild azt veti a horvát edző, Niko Kovac szemére, hogy ha tudta, hogy technikás és jó játékosok alkotják az ellenfelet, miért nem csinált ellenük semmit? Miért nem adott megfelelő válaszokat a Bayern?

Giovane Elber, aki a meccset elemezte a német adón, nem érzékelte, hogy otthon játszanának a bajorok, ezért alakult ki hiányérzet benne.

"Voltak jobb szakaszaink, de a stílusunk javításra szorul. Nem ilyen eredményeket szeretnénk. Sürgősen rendeznünk kell a sorokat, hogy a Gladbach ellen már mást láthassanak a nézőink" - értékelt a meccs után a világbajnok csatár, Thomas Müller.

Niko Kovac azt magyarázta a sajtótájékoztatón, hogy nem tudták megmutatni azt, amit ő elképzelt, és ez nem volt egy jó meccs tőlük.

"Túl sokat akartunk, túl gyorsan, és így túl sok pontatlan passzunk lett. Tudom, hányadán állunk, és vissza kell térnünk az alapokhoz. A párharcok nyerésében, a gyorsabb labdajáratásban kell fejlődnünk. Az Ajax rávilágított a hibáinkra.

Most meg kell mutatnunk, hogy több van bennünk, mert ez a meccs a bizonyíték, magától senki sem adja nekünk a pontokat, nem természetes, hogy nyerünk.

Az első hét meccsen teljesítményünkre lesz szükség, különben nem jutunk egyről a kettőre" 

- jelentette ki.

Rovatok