Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo nem áll bele a médiacirkuszba, tovább tagad

2018. október 3., szerda 17:10 | aznap frissítve

Továbbra is hevesen tagadja a nemi erőszak vádját Cristiano Ronaldo, aki ezúttal közösségi oldalán egyebek mellett arról írt, mielőbb szeretné tisztázni a nevét, de nem fog beleállni az ügyet övező médiacirkuszba.

Határozottan elutasítom a vádakat, az erőszak egy borzasztó bűn, ami szembe megy mindennel ami vagyok, és amiben hiszek. Mielőbb szeretném tisztázni a nevemet, de ezzel együtt nem vagyok hajlandó gerjeszteni a tüzet, amit olyan emberek gyújtottak, akik az én káromra akarnak előrejutni.

– fogalmazott Ronaldo, aki vasárnap egy Instagram videóban is hasonló szavakkal tagadta a vádakat.

2009-ben valóban volt szexuális kapcsolat Ronaldo és az őt vádoló Kathryn Mayorga között, a Juventus 33 éves csatára azonban állítja, a nő is beleegyezett az aktusba. A nő az ügyet követően rögtön beperelte a világsztárt, de végül peren kívül megállapodtak, Ronaldo akkor állítólag 375 ezer dollárt fizetett ki a Mayorga hallgatásáért.

A Der Spiegel szerint a nő ügyvédje ugyanakkor most megtámadta az akkori megállapodás érvényességét egy nevadai bíróságon, a 34 éves nő ugyanis azt állítja, a világsztár megerőszakolta őt.

Rovatok