Index Vakbarát Hírportál

Egy csomó sírós kisgyereket látok a Manchester Unitedben

2018. október 4., csütörtök 16:48

Roy Keane, a Manchester United korábbi kapitánya sírós kisgyerekeknek nevezte a klub mostani játékosait, akiknek szerinte először saját teljesítményükön kellene javítaniuk, és félre kell tenniük nézeteltérésüket José Mourinho vezetőedzővel, írja az MTI.

A 47 éves Keane, aki hét bajnoki címet nyert a manchesteriekkel, azt mondta: a futballistáknak felelősséget kell vállalniuk azért, hogy az MU az 1989/1990-es idény óta most rajtolt a legrosszabbul a bajnokságban. A United hét mérkőzésen csupán tíz pontot szerzett, ezzel tizedik a tabellán, Mourinhót pedig sokan támadják, miután vita támadt közte és Paul Pogba, a francia válogatott világbajnok középpályása között.

„Egy csomó sírós kisgyereket látok, pedig ha kimész a pályára, akkor a saját büszkeségedért, a családodért, a városodért futballozol. Nem Pogbáról beszélek, hanem általánosságban a játékosokról. Olyanokról, akik összevesznek valamin az edzővel, vagy az edzői csapattal, és aztán azt mondják magukban: nem fogok rendesen edzeni, mert valaki felidegesített" – mondta a United korábbi középpályása.

Keane szerint a vitás helyzetek játékos és edző között részei a labdarúgásban eltöltött mindennapoknak, a nézeteltéréseket azonban a pályán kívül kellene rendezni.

„Ha a United futballistája vagy, felveszed a mezt, kifutsz a pályára és nem adsz bele mindent, mert összevesztél valakivel. Nos, akkor sok szerencsét Mourinhónak."

A Manchester United szombaton a Newcastle-t fogadja a Premier League nyolcadik fordulójában.

Rovatok