Index Vakbarát Hírportál

Kikapott a Milan, Kádárral győzött a Kijev

2018. október 25., csütörtök 23:22

Jó napja volt a magyar játékosoknak és csapatoknak. Az Európa Liga csoportkörének harmadik fordulójában a Vidi győzelme mellett nyert a Kádár Tamással felálló Dinamo Kijev, Kleinheisler László pedig pontot szerzett az Asztanával. Győzött továbbá a Chelsea és az Arsenal is, a Milan azonban meglepetésre kikapott.

Kádár és Kleinheisler is kezdő volt a csapatában. A Kijev 2-1-re nyert a sokkal jobban játszó Rennes otthonában, a 89. percben, 10 emberrel sikerült megszerezni a 3 pontot, míg az Asztana a Jablonec vendégeként játszott döntetlent.

Az Arsenal fontos győzelmet aratott a Sporting otthonában (0-1), a Chelsea pedig 3-1-re győzte le a BATE-t a Mol Vidi csoportjában. Az olasz Lazio nyerni tudott a Marseille vendégeként, a Villareal és a Sevilla pedig összesen 11 góllal verte meg ellenfelét.

A nap meglepetését pedig – a Vidi győzelme mellett – a Milan okozta, ami hazai pályán kapott ki nagyon simán a Betistől. Az Inter elleni városi derbi után ez már kezd sok lenni Milánóban, ami könnyen Gennaro Gattuso állásába kerülhet.

Az Európa Liga harmadik csoportkörének eredményei:

Rovatok