Index Vakbarát Hírportál

Vidi-edző: Nem elég jól játszani, pontokat kell szerezni

2018. október 25., csütörtök 08:23

Nem elég jól játszani, most már pontokat kell szerezni

– mondta a Vidi FC szerb edzője, Marko Nikolic a PAOK elleni Európa Liga mérkőzés előtt. Szerinte hiába játszottak jól a Chelsea ellen, a kiváló játék nem eredményezett pontokat, pedig most már ideje lenne gyűjteni őket.

Ha a PAOK ellen, vagyis a soron következő két találkozón nem szerzünk pontokat, akkor elúszhat a továbbjutás esélye. Ha viszont sikerül jó eredményeket elérnünk, akár a második, továbbjutást érő helyet is elcsíphetjük.

A Vidi FC a Bajnokok Ligája selejtezőjében kezdte meg az európai kupaküzdelmeket. Az első fordulóban a luxemburgi bajnok Dudelange-t búcsúztatta (1-1, 2-1), majd a bolgár bajnokságot megnyerő Ludogorecet (0-0, 1-0). A harmadik körben a svéd ligát megnyerő Malmőt is kiverték a fehérváriak (1-1, 0-0), de a görög AEK Athén már túl erős ellenfélnek bizonyult (1-2, 1-1).

A Vidi így az Európa Liga csoportkörében folytathatta, ahol az első fordulóban, hazai pályán kikapott a fehérorosz BATE Boriszovtól (0-2), majd Londonban a Chelsea-től (0-1) is. A következő két körben a PAOK lesz a magyar bajnok ellenfele.

Csoport

(MTI)

Rovatok