Index Vakbarát Hírportál

Ijesztő kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy brazil futballistát

2018. október 29., hétfő 16:27

Egy 24 éves futballista brutális meggyilkolása sokkolja a brazil közvéleményt. Parana állam Sao José dos Pinhais városának erdős területén találtak rá a másodosztályú Sao Bento labdarúgója, Daniel Correa Freitas holttestére vasárnap.

A hazájában Daniel néven ismert futballista haláláról anyaegyesülete, a Sao Paulo számolt be hivatalos Twitterén. A játékos halálának körülményeiről az olasz Gazzetta dello Sport közölt felkavaró részleteket a brazil rendőrségtől származó információkra hivatkozva.

Ezek alapján a korábban többek közt a Cruzeirónál és a Botafogónál is megforduló középpályást, aki június óta szerepelt kölcsönben a Sao Bentónál, szombaton éjjel gyilkolhatták meg. A nyomok alapján a szakértők kizártnak tartják, hogy egy tragédiába torkolló rablási kísérlet vezetett volna a játékos halálához. A holttesten található, vélhetően kés okozta sérülések egyértelműen arra utalnak, hogy az áldozatot megkínozták, mielőtt elvágták a nyakát, majd levágták a nemi szervét és gyakorlatilag lefejezték.

Utóbbi részletek alapján a nyomozók azt feltételezik, hogy szerelmi ügy állhatott a gyilkosság hátterében, ezért elsődlegesen az áldozat magánéletében kutatnak a lehetséges elkövető után.

Rovatok